fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 1A/2A

Deze groep bestaat uit jongens en meisjes van 4, 5 of 6 jaar. In de groepen 1 en 2 wordt gewerkt met thema's. De activiteiten worden zoveel mogelijk afgestemd op het thema waar we mee bezig zijn. Diverse vak-/ontwikkelingsgebieden komen aan de orde zoals taal, rekenen, wereldorientatie, verkeer en engels. De nadruk ligt vooral op het spelenderwijs leren. Daarnaast zijn we veel bezig met de sociaal / emotionele ontwikkeling van de kinderen. Hoe ga je met elkaar om? Wat doe je als..? Verder wordt de zelfredzaamheid en het zelf leren nadenken zoveel mogelijk gestimuleerd. Ook het creatief leren denken komt aan de orde bijvoorbeeld tijdens de talentenmiddagen. Kortom, een veelzijdig programma waarbij alle kinderen zichzelf mogen zijn en we samen een leuke groep vormen.

 

Heerlijk herfst! Bladeren afdrukken in de klei en alle nerven mooi kunnen zien, bladeren verven en stempelen op papier, bladeren rijgen, paddestoelen knutselen..zomaar een greep uit allerlei opdrachten. Herfst, wat heb je nog meer te koop?

In de klas hebben wij een letterkoffer staan. Er staat altijd 1 letter centraal. De kinderen mogen spullen meenemen die beginnen met de betreffende letter. Vervolgens doen we allerlei spelletjes met deze letter.

Nieuws van groep 1A/2A

Groep 1A/2A heeft nog geen nieuws gepubliceerd