fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 1B/2B

Nieuwsberichten van de groep vindt u onderaan de pagina

Klik op het pijltje rechts om de inhoud te lezen

Welkom op onze site. Wij zijn juf Reny en juf Marianne en geven les in groep 1b en 2b. In onze klas zitten kinderen van 4, 5 en 6 jaar oud. Het hele jaar door spelen en werken wij aan de hand van thema's. Sommige thema's komen elk jaar terug, zoals bijv. de seizoenen, Sinterklaas en Kerstfeest. We werken met een planbord waarop de kinderen kunnen kiezen waar zij mee willen spelen en soms ook opdrachten die ze aangeboden krijgen. Alle kinderen hebben een eigen pictogram die op hun stoel, hun kapstok en op het planbord wordt gebruikt. Iedere dag beginnen we in de kring, daarna gaan we of binnen of buiten spelen. Ook doen we veel activiteiten in de kring, zoals voorlezen, taal- en -rekenspelletjes. Daarnaast is er aandacht voor muziek, bewegingsonderwijs, verkeer, Engels en zijn er de talentenmiddagen. 

 

 

Ook in de kleutergroepen wordt Engels gegeven. Wij doen dit aan de hand van thema's uit de methode Join in. De kinderen luisteren en reageren op opdrachten. Elke les start met een Hello-Song en stopt met een Goodbye -Song. Tijdens de les praten wij alleen maar Engels, wij proberen de kinderen uit te dagen om ook Engels te spreken.

Op dit moment spelen en werken de kleuters thuis. D.m.v. de bingokaarten worden er activiteiten aangeboden die de kleuters thuis kunnen doen. Elke morgen is de juf online en wordt er een activiteit gedaan. Op dit moment  spelen en werken we over het prentenboek 'Coco kan het'.

Nieuws van groep 1B/2B

12
januari

Thuis spelen en werken!

1B/2B

De kleuters zijn thuis heerlijk bezig met de bingokaarten.

7
december

Sinterklaasfeest!

1B/2B

Op 4 december kwam Sinterklaas met een Piet op bezoek bij on...

18
september

School op Seef groep 1/2B

1B/2B

Afgelopen woensdag hebben de onderbouwgroepen weer lessen ge...