fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 1B/2B

Nieuwsberichten van de groep vindt u onderaan de pagina

Klik op het pijltje rechts om de inhoud te lezen

Welkom op onze site. Wij zijn juf Reny en juf Marianne en geven les in groep 1b en 2b. In onze klas zitten kinderen van 4, 5 en 6 jaar oud. Het hele jaar door spelen en werken wij aan de hand van thema's. Sommige thema's komen elk jaar terug, zoals bijv. de seizoenen, Sinterklaas en Kerstfeest. We werken met een planbord waarop de kinderen kunnen kiezen waar zij mee willen spelen en soms ook opdrachten die ze aangeboden krijgen. Alle kinderen hebben een eigen pictogram die op hun stoel, hun kapstok en op het planbord wordt gebruikt. Iedere dag beginnen we in de kring, daarna gaan we of binnen of buiten spelen. Ook doen we veel activiteiten in de kring, zoals voorlezen, taal- en -rekenspelletjes. Daarnaast is er aandacht voor muziek, bewegingsonderwijs, verkeer, Engels en zijn er de talentenmiddagen. 

 

 

Ook in de kleutergroepen wordt Engels gegeven. Wij doen dit aan de hand van thema's uit de methode Join in. De kinderen luisteren en reageren op opdrachten. Elke les start met een Hello-Song en stopt met een Goodbye -Song. Tijdens de les praten wij alleen maar Engels, wij proberen de kinderen uit te dagen om ook Engels te spreken.

Wij zijn de kinderen van groep 1/2b. Wij zijn samen een groep! Wij kennen elkaars naam, wij helpen elkaar en wij spelen graag samen.

Nieuws van groep 1B/2B

27
maart

Bloemstukjes maken!

1B/2B

Afgelopen maandag hebben we bloemstukjes gemaakt. We bedanke...

27
maart

Jonge geitjes!

1B/2B

Gisteren zijn we naar de overkant geweest om naar de jonge g...

5
december

Pietengym groep 1/2b

1B/2B

Pietengym van meester Desi, na afloop kregen we een Pieten d...

27
september

Verkeersles 27 september 2023

1B/2B

Vandaag hebben we tijdens de verkeersles het oversteken geoe...

27
september

Bij mij thuis

1B/2B

Op dinsdagochtend gingen we lekker koffie drinken bij juf Re...

1
september

Samen spelen!

1B/2B

Het is fijn om weer op school te zijn! De klas zag er wel ee...